Dálka by měla být zkouška
lásky,jestli oba v ní obstojí
Pokud ano..co dodat :-))
22.07.2010 22:15:00 | Kett
Já vím, že dálka někdy dokáže tak trochu víc bolest... ale je to též pouto, které dokáže lásku posílit, jenom to nesmí trvat věčně... tj. pokud je to jen studium, či práce... dá se to časem vyřešit. Aj já měla vztah na dálku. Popravdě bych ho už nechtěla... proč? Každý byl zvyklý na svůj kraj a nějak nám nešlo udělat krok vpřed, kdo za kým... resp. já bych ho udělala, ale on si nebyl jist a to mě odrazovalo...
22.07.2010 21:58:00 | NikitaNikaT.