Kosatcová
Když kosatce kosí tvoji krásu
v paprscích měsíčního jasu
jsi náhle celá nachová.
Jen čekáš jak se zachová
ten kdo po boku Ti stojí
a trochu, trochu se jen bojí
zůstat pak s tebou vlahou nocí.
Zůstat tak sami bez pomoci.
V objetí vánku
pak oddávat se tiše spánku
té kosatcové modré noci.
Jen sami dva...
Přečteno 377x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, teď už nikdo, NikitaNikaT., Mbonita, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)