Žít snem
Žiji snem,
nemám dobrou noc,
ten sen ji ničí,
ráno skončí,
a nezbude z něj moc,
šourat se dnem,
aby zas prázdný sen,
naplnil oceánu čerň,
a nechal mne čekat,
na další bezesný den
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, drsnosrstej kokršpaněl, Monica.
Komentáře (0)