Odloučení působí na lásku jako vítr na oheň: malý uhasí, velký rozdmýchává.Jsi teťkom hodně citlivá,jsi pod velkým stresem,jak mamka,tak práce jestli děláš až tak dlouho,pak je težké být otevřená všemu.Pak stačí málo a cítíš dýku ve svém boku.kdy se jde těžko i pár kroků.Nemůže ti někdo pohlídat mamku a vypanout na týden s roztočeného kolotoče...
25.07.2010 10:39:00 | Danger
Jani-nebuď smutná,snad se vše ještě spraví.Posílám Ti kytičku a osuš s ní svou slzičku*-}
25.07.2010 08:03:00 | CULIKATÁ