Má mě rád, nemá mě rád?
A je to tady,
tak zas a znova
bez okamžiku zamyšlení
použiju moc silná slova.
Budu básnit
a stále sama sobě lhát
Tak má mě rád?
Nemá mě rád?
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: Samantha Graham
Komentáře (1)
Komentujících (1)