Píšu Ti
Na tenký papír píšu Ti
jak silnou láskou jsem k Tobě vzplál
o štěstí, které jsi mi dala
i které já ti dal
Na tenký papír se Ti vyznávám
přiznávám křehkost svou
v těch písmenech je ukryt ráj
a příběh o nás dvou
Vznáším se lehce nad zemí
před tvým smyslným oplocením
dokud si dopis nepřečteš
krásu jeho nedocením
Přelíznu nadvakrát obálku
a vložím jí do tvé něžné schránky
v uších mě polechtá šepot
a přijdou naše radovánky
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lucucu, J's .., Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)