Romeův dopis
Jsi má jediná růže,
Skýtající v mém srdci, lačnícím po lásce.
Jsi má jediná růže
A nemyslím to v nadsázce.
Jen ty jsi moje květina,
Jenž mé tělo popíná, jako jedovatý břečťan
A já chci býti otráven.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, J's ..
Komentáře (0)