až položí Ti květy lásky do klína
a ze slov tichých nebude ozvěna
pak andělská nevina
prostoupí jak láva hřejivá
04.08.2010 09:59:00 | vodnař
Jituš, Tvoje básenka je velmi působivá, hezká, ale pro mne s nádechem slziček... ST! trošku jsem se ponořila.
04.08.2010 08:28:00 | NikitaNikaT.
neskládej ruce v klín
a křídla k letu stroj
je báseň tvoje na vavřín
a budí nepokoj..
:o)
Jiří senior
03.08.2010 20:29:00 | j.c.
Pročítám znova a znova, nenalézám slova...
snad jen perlu četla jsem,
skvoST, co provede mě dnešním dnem ...
03.08.2010 14:08:00 | Tamara
Možná se mi to nezdá
Láska je nejjasnější hvězda
křídla andělská
vkládá nám do dlaní
já prosím
chraň me ji
Jituško, nádherné...ST!
02.08.2010 00:07:00 | hašlerka