..To Ty..!
Anotace: ..citový zkrat..
Všechno krásný jednou končí,
zbyly pouze vzpomínky,
myšlenky na Tebe v hlavě jančí,
slzy tvoří komínky.
Díky Tobě poznal jsem štěstí,
bolest, smutek, strach,
strach, že Tě ztratím,
že proměníš se v prach.
To tys mi dala chuť znovu žít,
netopit se v slzách,
otevřít oči a přestat pouze snít.
..nesnít, ale žít svůj sen..
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Ori Eremos, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)