láska a štěstí
co je vlastně láska,štěstí?
je to jako suché klestí,
co žárem ohně rozplyne se v dým
A já?snažím se vymysleti dobrý rým
dobrý rým na slova štěstí,láska
dumám a zatím oheň v krbu praská
hledám jak nejlépe vysvětlit tyto pocity
co to je? sem to já?,nebo snad ty?
štěstí je jen dírka mrňavá
není stála,ale měňavá
je to jev opakující se radosti
pořád vyhrávat může přinést starosti
láska je plamínek co ve větru tančí
nádherně začíná ale smutně končí
je to lidské tušení a touha?
stačí srdce bušení a jiskra v oku pouhá
jsem zamilován,prorazím zeď pěstí
tak tomu říkám láska a štěstí
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)