Anotace: Často se stává, že se zakoukáte do někoho z vašich známých, jenomže okolnosti plánují jinak.
Láská je sice běh na dlouho trať,ale když protrhneš pásku na který je napsaný cíl, je to ten nejnádhernější pocit...:) Krásná básnička Toni..:) Přála bych si abys byl šťastnej, tak hodní lidi jako ty si to zaslouží...:) ;)
08.11.2010 22:13:00 | Dev_LATea_princess