psát si slůvka roztoužená,
mobil všechno zaznamená,
dříve papír, dneska Net,
láska pohltila svět...
17.08.2010 11:13:00 | nejsembásník
Jejku, Jituš, to je tak strasně nádherný a víš, hrozně moc jsi mi připomněla mě a miláčka... myslím, že nejste, nejsme sami, že je nás víc... ! :o) :O* také to takhle občas máme ST!!! dal bych víc, než ST!!!
17.08.2010 07:57:00 | NikitaNikaT.
Nádherné..prostě láska dělá divy !!!
15.08.2010 11:39:00 | xoxoxo
vyjádřená touha slůvky psanými
něha a souznění dává si
krásný pár
a to je dar
15.08.2010 08:16:00 | vodnař
Tak jsem z toho jelen!
Kdo od koho opisoval
kdo od koho se inspiroval?
Ona od něj
a on od ní
oba stojí
před láskostudní
Zpití blahem
zpití láskou
nepátrajíc nad otázkou
kam až můžem spolu jít
kam se můžem odvážit?
ST*! A palečky držím!
14.08.2010 20:56:00 | Zasr. romantik