1 nedodělaná báseň
došel jsem na hlavní
a na chvilku se zastavil
pozoroval jsem střechy
okolních domů
do ulice po nich sklouzávalo slunce
pak jsem si koupil noviny
a vrátil se domů
(kde na mě pořád čekala
1 nedodělaná báseň)
na víc jsem ted den
opravdu neměl
..............
blamáž
14:20, ulicí jde ženská
s dlouhejma nohama
a vyrovnanou duší
a tváří se, jako by
o nic nešlo
taková blamáž
její zdánlivě nenucený pohyby
dokážou tavit chodníky
a její nepřítomný pohledy
vyvolávaj šílenství
taková blamáž
zamířená na nás
(prosťáčky
s plnými
pinďourky)
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)