Neopětovaná láska
Miluji někoho,
on nemiluje mě.
Řekněte mi někdo,
co toto za spravedlnost je
Říci mu chci
tolika krásných slov
Chci býti moudřejší,
než tisíce vzácných sov.
Nikdy nic nebude jednoduché,
a už vůbec ne život.
Vše je toli nespravedlivé,
chci žít jako osamělý kojot.
Miluji ho
a on nemiluje mě.
Řekněte mi někdo,
co toto za spravedlnost je
Komentáře (0)