když dva
Anotace: ... promočení v dešti ...
.
teče z nebe
do nedoby
a saxíku
utrhlému
ze řetězu
přebíjíš zas
beznadějně
jeho hezkou
harmonii
přiblblými
decibely
jsi trapný hrome
býváš
tak moní
napořád
v tónech
kapeš si
sám sobě
na karbid
než znova
rachotíš
dusíš se
za humny
a krásně
osvětluješ
naše kroky
při tanci
příměří
blesk
nová scéna
s postsynchronem
a přijď prosím
hodně brzy
vždyť ti dva
ve tvém dešti
úplně nazí
znova tančí
upoutaní
ve svých bouřkách
jsou tvou věčnou zvědavostí
co uslyší vítr v hurikánu
to přece sluší
jen těm dvěma
při líbání
jsi pořád milý
že jsi vypad’
a přestal
pršet
.
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: Demedalex, Holis, Lota, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)