Pozdě bycha honiti
Anotace: ..jak by řekla teta Kateřina...
...
Líbáš rudé rty
se zápalem vášně
ale to kapka krve kvapká
ony jsou fialové,vážně
Chladí co na Antarktidě země
přišel jsi pozdě
už dávno pro tebe nehoří
tak zapáchá ďáblovo sémě
Nepřekonatelné pohoří
zdoláváš marně a sláb
ta dívka je už dávno mrtvá
tady jsi hochu vedle šláp'
...
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, jedam, Juraj Hrom, hašlerka, Mbonita, PIPSQUEAK, Psavec, WAYWARD, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)