Nenech mě nikdy zapomenout
na to krásné co nikdy čas nám nevezme
kdy mohli jsme pod hvězdy ulehnout
a chovat se taktně i neřestně.
Jsem sám, jen oči bodají do tmy
sny už nevzkřísí peníze ani zlato
život nám pomalu sečetl dny
ale Lásko, stálo to za to.
moc pěkné ST!
16.09.2010 18:11:00 | xoxoxo
jako když v ďáblovi promluví anděl,nebo i naopak...Moc se mi líbila,super.A co se té lásky týká,...,asi vždycky to stojí za to,vždy se najde důvod,proč jí říct "ano"
19.08.2010 23:53:00 | Vanilková Ninja