...pod peřinkou... tam je citu schováno, pěkná
02.09.2010 10:28:00 | J.F.Julián
"volám noční linkou anděla"
jak věta tahle mile napsaná je
jak cesta za šTěstím do nebeského Ráje
jak houslí něžný tón do ucha spáče hraje...
25.08.2010 17:48:00 | šuměnka
taky se mi líbí, :) vykročila z Tvé obvyklé symboliky a svědčí jí to..................to poslední - ne že by to bylo špatné, ale je to hodně výchovné..... :) a já v dětství našla na půdě 2 ročníky poválečného katolického časopisu pro děti Anděl strážný, a ... přečetla jsem se toho......:) líp než v tom časáku to tady prostě nikdo neumí...
19.08.2010 18:02:00 | pamp_elka
Krásné volání, culíčku, jen tak dál... ST!!! také si sem tam s miláčkem po noci esemeskujeme, bo voláme.
17.08.2010 19:48:00 | NikitaNikaT.