Na hraně
Tančíme spolu na hranách
doteky pálí
a hřeje strach
znáš mě
a nevíš vůbec nic
kde touhy jsou
a kde už víc
Dál nočním tangem chvátá
tvůj úžas
však ze rtů
teď sotva bila pátá
tančíme spolu pleteme kroky
do sebe vrostlí
světelné roky
Na ostřích touhou ztupených břitev
ztrácí se pěšák
v jedné z tvých bitev
milostnou předehrou
ztracených šatů
oba jsme lapeni
v podivném patu
Přečteno 367x
Tipy 29
Poslední tipující: Myrja, Kapka, Hesiona-Essylt, Vanilková Ninja, Anastacia-Jane, Mbonita, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)