Sen
Anotace: psaná už dávno..
Sny matoucí,
kde touha mění se
v krásný okamžik,
jak slunce večerem
promění se v měsíc.
...kdy čas noci rozjasní se
v zářivé milování....
ale pak...
...do noci vplouvá den
a měsíc mění se v slunce..
Končí můj nádherný sen,
chtěla bych jich mít více.
Ve sny věřit
a unést se tmou,
touže čelit
a zůstat svou..
Přečteno 432x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Oťas, kroužek, Bean, Holis, Antares, JED, Sweet KiWi, nývlt, Elisha, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)