Jedna láska, jedno srdce, jeden...
Anotace: okamžik stačí...
Mateřská, bratrská,
přátelská, milostná,
a nespočet dalších,
jež už dřív jsem znal...
Ale k tobě chovám jinou,
nad všechny ostatní,
naše duše spolu plynou,
trpí, cítí, sní…
Nová, zvláštní, krásná
jako kdybych měl,
sám sebe ve tvé hrudi,
a ty v té mé bys bděl…
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Veselý Drak, Lamorte, Aurelius, roztoč_v_mé_hlavě
Komentáře (3)
Komentujících (3)