Volanie
A svet sa zas na chvíľu zbláznil.
Len tak
a možno o tom ani nevie,
možno bláznim ja,
ktovie...
Len tak
a všetko je v poriadku.
Nebo píše zemi
s vervou a prudko,
trieska po vrchoch
a kľukato podčiarkuje vety.
Zas jedna z tých nocí,
keď spať sa nechce
a bdieť je nemožné.
Kričím potichu.
Len tak,
pre seba.
Ak náhodu začuješ,
ozvy sa...
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)