O lásce
Hladíš mě něžně horkou dlaní,
hladíš mě něžně po tváři,
stříbrné zvonky milování
krajinu ticha rozzáří.
Polibky z lásky darované
si vychutnám v tvém objetí.
A co se s námi potom stane
to dozvíš se hned vzápětí.
Vznáším se snad až k bramám nebe,
to nelze slovy vyjádřit.
Jsem tolik šťastná vedle tebe,
a v srdci cítím mír a klid.
Přečteno 427x
Tipy 31
Poslední tipující: poustevník Jirka, Danga, Sweet KiWi, Gabrielle, vodnař, Antares, James Libustka, Kubino 2, klajusenka, a_tao, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)