když
Anotace: ... zajde slunce ...
.
zajde slunce
a
svíčku hledá
překvapený
jako včera
ustrašeně
vchází do ní
bojí se jí
dokolečka
zbrkle sirkou
škrtá honem
o povětří
všude kolem
už tma jančí
jako tečka
vykřičníku
klikatému
ukazuje
naposledy
touto cestou
přitom musíš
k fortissimu
vzmuž se
Die
.
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Demedalex, Mbonita, Psavec, Lota, CULIKATÁ, jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)