Než se opět spatříme
Anotace: Je lehké si zvyknout na něčí přítomnost,stačí dokonce jeden den. O to težší však je si odvyknout.
Když usínám,
chtěla bych cítit tvé rty,
jak mi dávají polibek na dobrou noc.
Když se dívám z okna,
chtěla bych cítit tvé paže,
jak mě pevně svírají v objetí.
Když se učím,
chtěla bych tě mít nablízku,
jen abych cítila tvoji přítomnost.
Když jsem tu sama,
teskním,
musím dočkat rána.
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Zorenka Ježková, Gabrielle, jedam, Mbonita, Skalsky Pavel, Pythonissa__, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)