Anotace: V lednu 1984 jsem na plese spatřil nádhernou blondýnku, na první pohled se zamiloval, dodal si odvahy a šel s ní tancovat. Mě bylo 19 a ji 17... Nikdy na ni nezapomenu, zvláště proto, že s ní mám čtyři děti a už dvacet dva let se vedle ní probouzím :-)
Sbírka: Až na vyjímky
krásné vyznání pro ženu od vlastního muže ..to je krása tak hodně ,hodně moc štěstí!!!
29.08.2010 20:23:00 | xoxoxo
Za st..:)
29.08.2010 13:57:00 | Klementine
Souhlas s Gabkinem:
Nemám ráda dílka plná slov lásky, ale oceňuji dílka plná lásky.
Hodně štěstí!
29.08.2010 10:19:00 | Kapka