Chci
Chci tě lásko
chci při tobě stát
aby ses už nemusela
vůbec nikdy bát
chci, aby jsi věděla
že já mám tě rád
aby jsi už nemusela
po každé ráně tát
chci tě pevně obejmout
tvé rty jemně sát
aby jsi mne cítila
mé srdce konečně hřát
chci ti pocit bezpečí
okamžitě dát
aby jsi se nebála
s životem si hrát
chci, aby jsi věděla
že já MÁM tě rád
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, Giginka, Jiná, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (2)