Slavičí pírko
Anotace: Báseň na dobrou noc a menší vyznání ..
Spánek již klesá na víčka, zlehýnka,
jak pírko slavíčka,
jež vyzpívá až do nebe,
že mé srdce tluče jen pro tebe.
Jen tobě každý večer verše skládám
a přitom tělem, duší strádám.
Jsi jako nemoc a zároveň lék.
Jsi mojí oázou na poušti
a já jak ten poutník,
kterého síly opouští.
Přečteno 495x
Tipy 7
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Sweet KiWi, Petbab, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)