Anotace: Je to spíše rýmování, ale nejsem profesionál, takže to podle toho taky vypadá... ;-)
moc hezká báseň,plná citu..moc se mi líbí,jen mi příjde krkolomný tento rým,ale je to jen subjektivní dojem =)
Tak se tisknu k zimě radiátoru,
jako k poslednímu obrannému praporu
14.10.2010 19:27:00 | Désolé
No a co že nejsi profík...napsala si to krásně a srdcem,citem a to je důležité..a to teplo dlaní je nádherné ať vydrží dlouho!!!
04.09.2010 07:39:00 | xoxoxo