Bezvěrci
Anotace: Nejspíš se můžou mít rádi, dokud nejsou spolu...
Sbírka:
Chester
- ...Nemůžou být šťastní...
Měli se rádi
a přesto nenašli štěstí.
Dva bezvěrci ve skepsi,
jako dva vězni.
(Na hranici šílenství)
Bezvěrcům nezbývá
než na štěstí čekat.
Bez víry v lásku
není kam spěchat.
(Se ztrátou rozumu)
Tak se rozdělili
a každý šel dál.
Možná jen osudem,
který zkoušku jim dal.
A oni neuspěli.
- ...Když nevěří na lásku...
Přečteno 542x
Tipy 6
Poslední tipující: evilyn, Fungal, Samantha Graham
Komentáře (0)