Anotace: Je to možná inspirativně trochu vzdálené, ale Laďa mě tou písní přivedl k této básni... http://www.youtube.com/watch?v=gEOifvdWGiI
Sbírka: Třesky plesky
Ženy touží po lásce a po pár dalších drobnostech, které musí muži objevit ... Jinak šampónů už je až moc, myslím, že je spoustu holek, které jsou rády, že "normální" kluci ještě nevymřeli ;)
05.09.2010 13:13:00 | Ssimca
jen se prosím nepřidávat k pánům šamponům :-D. a to, po čem ženy touží, je zahaleno tajemstvím, protože muži přeci mají rádi odhalovat kouzlo ženy a dozvědět se, po čem dychtí :)
05.09.2010 11:31:00 | Gabrielle