Ani ty...
Když koukávám se z okna,
většinou tam vidím tebe.
Když podívám se teď,
ty tam nestojíš, a nikdo místo tebe.
Pamatuješ jak si mi z okna mával?
Já za záclonou stála, a bála se abys mě neviděl.
Co bych teď za to dala,
abys na mě z okna mával.
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
Komentáře (0)