stojím v úžasu a bez komentářů i pro tak málo komentářů a tipů? ... pro mě ST jednoznačné
13.11.2010 15:45:00 | Helena Lovecká
Asi jsem popila moc kafe a už mi hrabe, ale zase něco nechápu, nevím, jak je to možné (po druhé za dva dny).. Umřel ti někdo a poslal novou? Na mě to tak působí tím, koncem... Taky to můžu pochopit z toho filozofičtějšího hlediska, ale pochybuju, že bys Bohovi říkala miláčku... Ach zase melu blbosti... Omlouvám se...Já jen... Asi mám fantazii posunutou úplně na jiném levlu :)
05.09.2010 23:51:00 | Anewue