Vstříc štěstí co se hledá
Anotace: Hrozně se těším na to, co snad jednou příjde..opravdové
Plavím se v moři bezbřehém,
kde skotačí jen delfíni
a vlny když se nudí.
Já s veslem sžitým se solí
dnes necítím když zabolí,
ruce, co dřív svíraly jen tebe.
Občas jen sedím
a hledím hvězdám do očí,
vždyť je mi vcelku jedno,
kam vítr loďku natočí.
Konečně zjistil jsem,
že smím se pustit vesla,
neb po letech procitám,
když láska konec hlesla.
Loďku mou zakotvím,
snad nikomu se nedá,
vstanu a poběžím
vstříc štěstí co se hledá.
Přečteno 425x
Tipy 25
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Vanilková Ninja, Bíša, Severka, Anye, Psavec, Antares, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)