Černé růže
Anotace: Tak to je vždy.....
Červené růže lásky
dals mi a nic víc nechci.
V hřejivém objetím ,v jiskřením, napětí,
růže tu hoří přeci.
Do vázy nedals je,
schnou růže hnědé.
Tvá ruka na mé,
lehce mě svede.
Zčernaly růže tvojí vinou,
jak tvoje city mě bolestně minou.
Květiny leží tu v prach a popel.
Pohřební melodií zní mi.
Nemáš mě rád? Neměj strach...
Tížit tě nebudu, ležím tu s nimi...
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, la loba, 4LJFilip, Beepat
Komentáře (3)
Komentujících (3)