Slniečková..
V mojom sne máš slniečkové šaty
sen mi oči páli
sníva sa mi Slnka outfit zlatý
mám sen dokonalý
nenechá ma potom ani vo dne
zabudnúť naň, chodím
zasnený, len blúdi nerozhodne
- rojko s doživotím
v ďalšom sne máš slniečkové oči
(sen sa mi už máli)
ráno slza ten sen nerozmočí
zasyčí.. sa spáli
Přečteno 316x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, slnečnica, Holis, Markéta Hl., NikitaNikaT., labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)