Úpěnlivá, tvrdohlavá, snivá
Anotace: ... ALE ŽIVÁ ...
Eli, kdybys jen věděl...
co výčitek, co neděl
Eli, kdybys jen tušil...
co vytrpím, co zkusím
Eli, mě to ale nevadí...
dá-li Bůh, já si poradím
Mám strach, že mě opustíš,
vím, nejsi jen v mé hlavě.
Nejsem peří, jsem těžký kříž,
pod kterým upadám právě.
Eli, chci tě milovat ještě víc,
jak jen mi to mé srdce dovolí.
Eli, do noci křičím z plných plic,
i když mě bolíš nebo nebolíš.
Eli, je pro mě svaté jméno,
jež nekonečno ukrývá a skrývá.
Eli, je také břemeno a věno,
nesu je ráda, co mi zbývá...
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)