Anotace: rýmy nestojí za nic a často to skřípe.. obsahově to taky není ono.. ale tak si říkám, že každý má právo tu někdy zveřejnit úplně debilní rádoby-báseň, no ne?! =DD
znám to..když člověk opravdu miluje..jakoby neviděl, neslyšel..a pak přijde třeba rána, zrada..a ten člověk..trpí..pak odpustí, sobě, druhému..jen aby mohl milovat dál..je to takový kruh..je ale fajn, když najdeš k sobě někoho..kdo Tě bude též opravdu milovat..protože to je pak navždy..ten kdo nás opustí..asi nás opravdu nemiluje..tak bych řekla, že to je..ale je to jen názor..
26.09.2010 10:20:00 | Agniezka
Vrátil jsem se k tvé básničce. Je ti to málo? Tak přidám poklonu. A ST máš od minulé návštěvy. :o))
10.09.2010 02:17:00 | Zasr. romantik
Někde sem četla,že milující člověk se rád schoulí pod křídla i tomu,kdo mu nejvíce ubližuje,nějaký citát.Ale myslím si,že správné to asi není:-((.Snad bude líp,přála bych Ti krásnou a věrnou lásku bez bolesti.
08.09.2010 16:26:00 | CULIKATÁ