Všem vám děkuju za komentíky, tipy...jsem z toho hodně šťastná a mám pocit, že ty dílka nejsou úplně zbytečná..=)
17.11.2010 22:46:00 | Giginka
ST ST ST Giginko nesmuti a nestrachuj se prosím bo budu smutná :-( i já nádherné verše ;-) :-)
24.09.2010 21:18:00 | Labanda
Gigi, smutná básenka, která ve mně vyvolává zvláštní pocit, kdy nevím, co si přesně myslet... básenka mi zní tolik moc upřímně, snad někde v skrytu duše doufající, nadějně... že by... snad... někdy... kdo ví...
Dopis bez odpovědi.
22.09.2010 07:32:00 | NikitaNikaT.
gigi,strach je největší nepřítel lásky....nepouštěj ho k sobě.jinak líbí
10.09.2010 21:25:00 | Vanilková Ninja
Moc hezky napsaná, i když hodně hodně smutná ... Moc Ti přeji, aby se Tvůj smutek v radost přeměnil :o)
10.09.2010 13:54:00 | Beepat