Lhát se nemá
Anotace: Občas se lidi chovají v úplném rozporu se svými city a tohle mě díky tomu napadlo. No, je pravdou že básnění není úplně moje parketa, ale... stejně si to asi nemůžu odpustit. :)
Co dá ti tenhle svět
Jsou pouze ústa němá
Než vydechneš naposled
Víš, že lhát se nemá
Není to tak pouze na pohled
Není to zdání, ani snění
Co tě klame po nocích…
Ani tak jako v tvých úskocích…
Když nevyřkneš jediný kousek pravdy…
Lidské city snadno se mění
A ty je k tomu ještě hodláš odhánět
Tou spoustou nepravdivých vět
Víš, že lhát se nemá
Mohl bys pak jednou litovat
Že neřekl si, jak máš ji rád.
Přečteno 374x
Tipy 21
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Gabrielle, Ssimca, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka, Ledová víla, Mraveneček, Anewue, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)