Pro mě jsi..
Jsi vánek, co cuchá mi vlásky,
jsi písnička, co napsal's mi z lásky,
jsi déšť, který prší mi štěstí
jsi den plný krásných neřestí.
Jsi vločka co v dlani mi taje
jsi hvězdička uprostřed ráje.
jsi kouzelník, který plní mi přání,
jsi to, o čem neměla jsem zdání.
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)