Zabalil, převázal a poslal
Anotace: ... snad to dojde v pořádku
Já zabalil, převázal a poslal
balíček malý na adresu tvou
dostaneš do vlastních rukou
co patří ti od dávných dob
převezmi, rozvaž a rozbal
balíček až příjde k vám
zásilka velice křehká
své srdce ti posílám
možná že dárek nechceš
víc už ti nemůžu dát
já zabalil, převázal a poslal
srdce té kterou mám rád
jestli o zásilku stojíš
dobře víš co dělat máš
zabalíš převážeš a pošleš
krabičku kam své srdce dáš
Přečteno 440x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, labuť, Niky88, hašlerka, Vanilková Ninja, LIrds, CULIKATÁ, Agniezka, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)