nehleď
...... uvěříš.
máš tendenci
VĚŘIT !!!
A ..najednou!
po zpát ku ...čteš si...
SVOJI POHÁDKU !!!
A to pak
ČUMÍŠ A HLEDÍŠ.
.......................( Stejně nikam nedohledíš. )
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, Niky88, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)