Díky lásce sám
Pod víčky mám
jen tiché sněni
když osazení
se každou minutou mění
Ten pocit znám
a uléhám
tam kde už nikdo není
Do zajetí v konečcích krás
jak z lehké mysli navštívím zas
ten okamžik boje
kdy dva ve stoje
tváří v tvář se oka potí
a nikdo nic nehrotí
tu potají klesám
a vzhůru k nebesám
si na kus listu napíšu vzkaz
U stromu hrál
na objímání
když pohlcení
díky sňatku se žení
To byl ještě král
co boj nevyhrál
teď chybí ti pohlazení
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: BlueBird, Matty09, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)