Nenávist
Anotace: prostě a jednoduše...ho nenávidím.
Ať chci či ne,
trochu smutně,
lehce výrazně,
více plynule...
Odvracím tvář od Tebe.
Zasloužíš stejná muka,
hlavu rozbít o srdce,
ani nastokrát zlomená ruka,
nebrutálnější bolest,
nevrátí mi ty sladké emoce,
sladký zvonec
pohádky,
co neměla mít konec...
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Ejí, Marille
Komentáře (2)
Komentujících (2)