Jarní vyhlídky
Anotace: ...zase potřebuju čas, zas a znova...
Sbírka:
Třesky plesky
Až na pouličních kalužích
začnou ledy zvolna tát
a na trávě ranní rosa
vystřídá mrazivý chlad
A první vlaštovky
až zapějí veselou notu
Kdo ví? Třeba právě ony
zaženou moji samotu
Půl roku, přijde jaro
a úsměv na tvé tváři
třeba už bude jen položkou
v mém citovém inventáři
Přečteno 400x
Tipy 23
Poslední tipující: Roman.Tycka, Denael, James Libustka, Mraveneček, Lioness, Giginka, jedam, Morsia, Ejí, malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)