Smrtelná nemoc
Mám smrtelnou nemoc
byl mi diagnostikován ...
... život
léků nepřeberné množství
stejně ale zemřu
dříve a já chci později
tak si aplikuji tvé doteky
oddaluji orgasmus a smrt
pomíjivý vítěz
Procházím se ve své říši divů
proč už nejsem
udivený
nezvedám odpovědi
z položených otázek
bolí mě hřbet
vymýšlím si
Jsem jako roztoč
co to nedotočil
ale nenechám se
jen tak zašlápnout
botou jménem Mrcha
Lásko, kde jsi?
--------------------
V rozpadlé rytmické budově
seděla láska
zalepené (ne zaslepené) oči
roubík v hubě
svázaná ostnatým drátem
a tiše naříkala
Každý to už slyšel
Přečteno 407x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Aťan, NikitaNikaT., labuť, ZILA78, CULIKATÁ, Gabrielle, Žqáry
Komentáře (3)
Komentujících (3)