Ve vzpomínkách
Říkáš, že Tě už dávno nebavím
má slova hodíš jen tak na papír
Zmuchlaná touha co se tiše ptá
proč se tohle muselo vůbec stát?
Z úsměvu nechci Ti kousky brát
ani se už nebudu na nic ptát
Jen chci stále být tou vzpomínkou
kdy si řekneš: "Jo,tenkrát s tou blondýnkou"...
Z letních Lásek se tak trochu ztrácíme
míjíme se s osudem a rychle se vracíme
Tam kam nás vzpomínky donesou
už nebrečím a odcházím s noblesou....
Přečteno 417x
Tipy 34
Poslední tipující: Bíša, TetaKazi, Žqáry, P.Z., James Libustka, labuť, sobý hnusec, NikitaNikaT., Niky88, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)