Lindo..
Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=fAON69_NMC8&feature=related
U Dubrovniku, gradu mora i kamena
u zemlji tisuću otoka
opjevane su u pjesama još davnih vremena
tuga moja prevelika
i danas u srcu zbog toga
tancovať lindo som zatúžil v noci tam
kde brehy omýva Jadranské more
v spánku sa noc čo noc na pláži ocitám
oči máš privreté, kým ranné zore
otvoria hlbočín zreničiek tajomné
priesaky sĺz, slané more ich prijme
lijerica nám hrá, lýr dvojča čarovné
mávam sny o Tebe.. spím.. spíš?.. (ne)spíme?
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Gabrielle, Mbonita, modrá..., Jiná, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)