Upírka
já nalil jsem si čaj
a na hladině chladnoucí
chvěl se tvůj odraz žádoucí
plný až po okraj
černá tvá krajina
světlo mým očím nevěří
proud projíždí mi páteří
pozdní je hodina
jdeš ke mně - krok a krok
krevní tlak tisíc atmosfér
cítím že tohle není fér
co vteřina, to rok
tušení dotyku
zakřiví prostor kolem nás
tak přiléhavě až jde mráz
jsem bratr bez triku
šíji ti nastavím
a na dluh půjčím všechen čas
o který přijdu ráno zas
s úsvitem krvavým
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)